グランプリ

今年も bar miyako living をよろしくお願いいたします!今年もスタッフ一同皆さまのお越しを心よりお待ちしております。

さて、今週のおすすめのカクテルはJJこと山口裕己からの「グランプリ」

ウォッカにドライベルモット、コアントロー、レモンジュース、そしてグレナデンシロップで作るカクテル「グランプリ」はフランス語で「大賞」。その美しい色合いとほのかなオレンジの香り、甘くまろやかな一口目の舌触りが印象的ですが、後味にはしっかりとしたアルコール感とドライベルモットの複雑な風味が広がります。

ご興味ある方はぜひお店で!今週は月曜〜木曜の19時〜23時30分(ラストオーダー23時)まで営業してます。1月10日(金)はお休みになりますが、本店のbar miyako は営業してますので、ぜひそちらも合わせてご利用ください!

This week’s cocktail recommendation comes from JJ!

The Grand Prix cocktail is made with vodka, dry vermouth, Cointreau, lemon juice, and grenadine syrup. Its beautiful color and subtle orange aroma, combined with a sweet and smooth first sip, leaves a striking impression. However, the finish reveals a robust alcoholic character and the complexity of dry vermouth.

Please come in for a taste if your interest is piqued! This week, we’re open from 7pm to 11:30 pm (last call at 11pm) from Monday to Thursday. Please note we’ll be closed on Friday, Jan. 10, but please feel free to visit the main bar, bar miyako that day!