
新体制でスタートしたbar miyako livingですが、おかげさまで無事に1ヶ月が経ちました!営業時間の短縮や新しいスタッフの体制を温かく受け入れてくださった皆さまに心より感謝申し上げます。12月もスタッフ一同、精一杯頑張ってまいりますので、引き続きどうぞよろしくお願いいたします!
さて、今週のスタッフおすすめカクテルはその名も「カウボーイ」!バーボンと牛乳という少し意外な組み合わせですが、力強いバーボンをまろやかな牛乳が包み込み、飲みやすさとしっかりした飲みごたえを両立させた一杯です。興味のある方はぜひbar miyako livingでお試しください!(カウボーイハットの貸し出しもできますよ 笑)
今週は平日の19時〜23時30分(ラストオーダー23時)まで営業しております。本店の bar miyako も平日の19時〜25時まで営業しておりますので、合わせてご利用ください!皆様のお越しを心よりお待ち申し上げております。
A huge thank you to everyone who has warmly welcomed changes to bar miyako living’s operating hours and staff since November 1. As we move into December, our team is committed to continuing our best efforts, so we thank you for your continued support!
This week’s staff-recommended cocktail is the “Cowboy,” a surprising combination of bourbon and milk. The boldness of the bourbon and the smoothness of milk create a cocktail that goes down easily but still packs a nice punch. Please stop by if your interest is piqued!
This week, we’re open weekdays from 7pm to 11:30pm (last call at 11pm), while the main bar, bar miyako, is open from 7pm to 1am on weekdays. We hope to see you back at the bar soon!