グラスホッパー

新生 bar miyako living スタッフの今週のおすすめカクテルはグラスホッパー!

生クリームとミントリキュール、カカオリキュールを使った濃厚なカクテルですが、まさにチョコミントのアイスを液体にした感じ!ミントの清涼感とチョコの甘さがクセになりそうです。気になる方はぜひお店で!

今週も平日の19時〜23時30分(ラストオーダー23時)の営業となりますが、11月29日(金)のみ貸切営業のため、通常営業はお休みになります。ご不便をおかけしますが、ご了承のほどよろしくお願いいたします。

This week’s featured cocktail is the Grasshopper, a lovely concoction made with creme de menthe, creme de cacao and heavy cream. Perfect for dessert!

We’re open as usual from 7pm to 11:30pm (last call 11:00pm) on weekdays, but please note that we will be closed on Friday, November 29 due to a private party. We apologize for the inconvenience, but thank you so much for your understanding!